TheDutchCrossOver - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Durf jij/jullie het deze zomer aan:
The Dutch Cross Over Triathlon Full Triathlon

Hoe geniaal is het om van Zandvoort heel Nederland door te kruizen en bij Winterswijk de grens over te gaan? En dat in triathlonvorm!
Na de succesvolle IJsselmeeroversteken die Sport-Active Nederland elk jaar organiseert, gaat het vanaf dit jaar ook alle triatleten een geweldige ervaring bieden!

Hoe ziet de Cross Over eruit:
Zandvoort, Noordzee 3,8km zwemmen
Zandvoort – Doetichem 180km fietsen, via de Utrechtse Heuvelrug & Posbank
Doetichem – Oeding (Duitsland) 42,2km hardlopen
We starten om 09.00u op het strand in Zandvoort, waar je een parcours in de Noordzee aflegt. Na 3,8km ga je het strand op en kom je in de wisselzone waar jouw fiets voor je klaarstaat. Je fietst via de Vinkeveense plassen, richting de Utrechtse Heuvelrug en zal via de dijk langs de Lek richting Arnhem rijden. Daar ga je richting de Posbank en zul je nog een goede klim moeten doen om vervolgens af te dalen naar Doetichem. Daar trek je je hardloopschoenen aan en ren je nog eens 42,2km richting de Duitse grens, waar de finish ligt.

Individueel of in estafettevorm:
Deze Dutch Cross Over Triathlon kun je zowel individueel als in estafettevorm afleggen! We maken dit seizoen een klassement op voor diverse categorieën:
- Individueel mannen
- Individueel vrouwen
- Estafette team ( 3 personen) mannen
- Estafette team ( 3 personen) vrouwen
- Estafette team ( 3 personen) gemengd

Begeleiding:
Vanuit Sport-Active Nederland krijg je de gehele trip begeleiding bij je varen/rijden. Ook wordt de bevoorrading voor jou geregeld. Zo hoef jij je alleen maar te concentreren op het halen van de finish.
Naast de begeleider van Sport-Active Nederland kun je ook nog een eigen begeleider of supporters meenemen.

De Route:
De route wordt aangeven op de GPX-systeem wat je van ons te leen krijgt voor op je fiets of tijdens het lopen. Ook wordt er door de begeleiding de route aangegeven.

De finish:
Wanneer je de finish hebt bereikt krijg je een origineel herinneringsmedaille. Na afloop kun je heerlijk douchen en bijkomen.
Eventueel kunnen we je terugbrengen naar de startplek, maar er zullen ongetwijfeld familie of vrienden op de finish staan om je warm te onthalen.

Foto & Video:
Tijdens jou/jullie poging van The Dutch Cross over worden er diverse foto’s en video’s gemaakt. Deze zullen we naar jou opsturen, zodat je altijd een blijvende herinnering aan de Cross over krijgt.

Kosten:
€ 199,00 (individueel en estafetteteams ) inclusief:
- Begeleiding tijdens het zwemmen, fietsen en lopen.
- Begeleiding bij de bevoorrading.
- Foto & Video na afloop van The Cross Over.
- Herinneringsmedaille
- GPX-systeem

Wanneer:
Vanaf juni t/m september kan deze Dutch Cross Over worden geboekt. Je kunt zelf bepalen op welke dag je wilt starten. Zowel doordeweeks als in het weekend.

Opgeven The Dutch Cross Over

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu